Njega ruku i noktiju

Manikura Ivela

Kažu da koža ruku pokazuje naše prave godine!

Podarite svojim rukama mladenački izgled i neka on traje što duže!

Klasična manikura je tretman kod koje s posebnom pažnjom uređujemo Vaše nokte kako bi oni izgledali što ljepše i prirodno. Kod tretmana manikure počinjemo jednom blagom kupkom za Vaše ruke, zatim oblikujemo ploču nokta, uklanjamo kožicu, radimo peeling i na kraju umasiramo hranjivu kremu za ruke. Ukoliko želite možemo aplicirati i lak za nokte.

Trajni lak je postao veoma popularan i jedan od najpoželjnijih tretman jer njegov efekt dulje od običnog laka, a ploču nokta oštećuje manje od gela. Duljina tretmana je otprilike 30-ak min, što je također jedna od prednosti s obzirom da živimo u modernom dobu gdje svi žurimo na posao, a želimo izgledati lijepo i njegovano. Uz veliki spektar boja, svatko, bez obzira na ukus, može izabrati boju po želji.

Znamo da nam koža ruku najviše pati zimi kada vani puše ledeni vjetar, pada kiša ili snijeg, a nakon toga uđemo u stan gdje je zrak topao i veoma suh. Ovakvi uvjeti su savršeni za isušivanje kože ruku, što povremeno dovodi i do dermatitisa, crvenila, svrbeža i nelagode. Kako do toga ne bi došlo preporučljivo je barem jednom mjesečno odlaziti na tretman parafinske kupke. Tretman traje otprilike 30 min, a započinje peelingom ruku, nakon toga apliciramo hranjivu masku. Zatim se ruke jedna po jedna 2-3 puta umoče u topli parafin. Nakon toga ruke stavljamo u plastične jednokratne rukavice te u frotirne rukavice. Kako se parafin polako hladi tako otpušta svoje aktivne tvari u kožu ruku, koja je nakon 20-tak min u parafinu glatka, nježna i njegovana. Parafin se osobito preporuča osobama koje imaju suhu, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Vaš salon ljepote Ivela


Ostali linkovi

Cjenik

Lokacija

Komentari su zatvoreni.