Njega ruku i noktiju

Manikura Ivela

Kažu da koža ruku pokazuje naše prave godine!

Podarite svojim rukama mladenački izgled i neka on traje što duže!

Klasična manikura je tretman kod koje s posebnom pažnjom uređujemo Vaše nokte kako bi oni izgledali što ljepše i prirodno. Kod tretmana manikure počinjemo jednom blagom kupkom za Vaše ruke, zatim oblikujemo ploču nokta, uklanjamo kožicu, radimo peeling i na kraju umasiramo hranjivu kremu za ruke. Ukoliko želite možemo aplicirati i lak za nokte.

Trajni lak je postao veoma popularan i jedan od najpoželjnijih tretman jer njegov efekt dulje od običnog laka, a ploču nokta oštećuje manje od gela. Duljina tretmana je otprilike 30-ak min, što je također jedna od prednosti s obzirom da živimo u modernom dobu gdje svi žurimo na posao, a želimo izgledati lijepo i njegovano. Uz veliki spektar boja, svatko, bez obzira na ukus, može izabrati boju po želji.

Produljivanje noktiju gelom radi se već više od 25 godina, a i danas je jedan od popularnijih tretmana u kozmetičkim salonima. Gel se obično preporuča onima koji imaju veoma slabu ploču nokta ili su nokti nagriženi. Naravno, gel mogu staviti i one žene koje žele duže nokte, bez obzira da li postoje neki od već navedenih problema.

Znamo da nam koža ruku najviše pati zimi kada vani puše ledeni vjetar, pada kiša ili snijeg, a nakon toga uđemo u stan gdje je zrak topao i veoma suh. Ovakvi uvjeti su savršeni za isušivanje kože ruku, što povremeno dovodi i do dermatitisa, crvenila, svrbeža i nelagode. Kako do toga ne bi došlo preporučljivo je barem jednom mjesečno odlaziti na tretman parafinske kupke. Tretman traje otprilike 30 min, a započinje peelingom ruku, nakon toga apliciramo hranjivu masku. Zatim se ruke jedna po jedna 2-3 puta umoče u topli parafin. Nakon toga ruke stavljamo u plastične jednokratne rukavice te u frotirne rukavice. Kako se parafin polako hladi tako otpušta svoje aktivne tvari u kožu ruku, koja je nakon 20-tak min u parafinu glatka, nježna i njegovana. Parafin se osobito preporuča osobama koje imaju suhu, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Vaš salon ljepote Ivela


Ostali linkovi

Cjenik

Lokacija

Komentari su zatvoreni.