Programi mršavljenja

Programi mršavljenja Ivela

Programi mršavljenja Ivela

Vodite bitku s centimentrima? Želite smršaviti, ali ne znate kako?

Ne postoji trik ili čarobni štapić koji bi Vam u jednom potezu uklonili višak centimetara ili kilograma, ali zato postoje paketi usluga koji Vam pomažu da svoje tijelo dovedete u top formu i izgledate godinama mlađe.

Za Vas smo pripremili mnoštvo paketa kao bismo Vam pomogli da što prije riješite probleme s celulitom i viškom centimetara.

Anticelulitna masaža, kao što i sam naziv govori je vrsta masaže kod koje se koncentriramo na eliminaciju celulita. Trajanje anticelulitne masaže 45 min, obrađujemo područje potkoljenice, bedara, stražnjice, trbuh, donji dio leđa i nadlaktice.

Limfna drenaža je vrsta masaže koja potiče rad limfnog sustava, te se tako izbacuje višak vode i toksina iz tijela. Kod limfne drenaže obrađujemo područje nogu i trbuha, a trajanje 1 masaže je 45 min.

Body wrapping Ivela

Body wrapping Ivela

Body wrapping je usluga kod koje tijelo žene koja želi smršaviti premažemo posebnom kremom koja potiče potkožno sagorijevanje masnoće i cirkulaciju.

Vakuum Ivela

Vakuum Ivela

Vakuum je vrsta aparativne usluge kod koje se radom uređaja potiče cirkulacija u nogama, potiče se brže prodiranje celulita na površinu kože što rezultira bržom eliminacijom istoga, također se popravlja i tonus mišića nogu. Tretman se preporuča izvoditi u kombinaciji s anticelulitnom masažom, a zasebno traje 30 min, taj period se podijeli na određeni broj mjesta koja se tretiraju.

Radiofrekvencija tijela Ivela

Radiofrekvencija tijela Ivela

Radiofrekvencija je jedna od najučinkovitijih metoda zaglađivanja kože i otapanja potkožnog masnog tkiva. Kod radiofrekvencije se koristi toplinska energija za zagrijavanje dubokih slojeva kože, što potiče otapanje masnoća i povećanu proizvodnju kolagena. Radiofrekvencija se koristi i kod “peglanja” bora na licu. Tretman radiofrekvencijom traje 30 min i preporuča se kombinirati s anticelulitnom masažom i vakuum-om.

Kavitacija je tehnologija izbacivanja masnoće iz tijela putem mjehurića. Djeluje na brzu redukciju i smanjenje tjelesne masnoće. Kavitacija traje 30 min, preporuča se kombinirati s anticelulitnom masažom ili limfnom drenažom.

Kavitacija Ivela

Kod paketa koji sadrže aparativne tretmane, preporuča se po dolasku odraditi 1 masažu i 1 aparativni tretman (vakuum ili radiofrekvencija ili kavitacija). 

Komentari su zatvoreni.