Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža Ivela

Anticelulitna masaža Ivela

Anticelulitna masaža je vrsta masaže koja je isključivo koncentrirama na eliminaciju celulita.

Celulit je upala stanica, tj. poremećaj fiziologije potkožnog vezivnog tkiva. Celulit predstavlja nakupinu tekućine i masnoće u najdubljem sloju kože. Izgleda kao narančina kora, te se najčešće pojavljuje na bedrima, stražnjici, bokovima, oko koljena, i na nadlaktici. Uzroci nastajanja celulita su genetski uzroci, slaba cirkulacija zbog dugotrajnog sjedenja ili stajanja, te stres. Celulita se nikad ne možete definitivno riješiti, ali ga se može držati pod kontrolom ukoliko se redovito masirate.

Anticelulitna masaža je dinamičnija i snažnija. Njenim pokretima osim što se eliminira celulit potiče se cirkulacija, podiže tonus u mišićima, podiže se čvstoća i sjaj kože.

Kako bi rezultati anticelulitne masaže bili što prije vidljivi potrebno je uvesti pravilnu prehranu, kombinirati je s limfnom drenažom i povećati dnevni unos vode.

Anticelulitna masaža samo u salonu ljepote Ivela traje 45 min jer se želimo posvetiti svim dijelovima tijela na kojima je vidljiv celulit, dakle mislimo na bedra, stražnjicu, potkoljenice, trbuh, donji dio leđa (koji često “strši” preko traperica) i naravno nadlaktice ukoliko je i ondje vidljiv.

Vaš Salon ljepote Ivela


 

Ostale masaže u našoj ponudi

Klasična masaža

Sportska masaža

Ručna limfna drenaža

Prenatalna masaža

Hot stone masaža

Raindrop masaža

Cupping masaža

 

Komentari su zatvoreni.