Maderoterapija

Maderoterapija Ivela

Maderoterapija Ivela

Maderoterapija ili terapija drvetom je metoda masaže kod koje terapeut koristi drvene valjke. Maderoterapija smanjuje stres, oslobađa mišiće i zglobove od bolova, a koristi se i za podizanje tonusa u mišićima tijela i lica, potiče limfni sustav na rad, ubrzava metabolizam i ono što sve žene vole čuti, a to je da se na taj način riješavamo celulita i nakupljene masnoće.
Djelovanje maderoterapije veoma je slično djelovanju limfne drenaže, potiče izbacivanje viška vode,toksina i masnih naslaga iz tijela. Ova vrsta masaže se ne preporuča trudnicama i dojiljama, jer bi se toksini mogli izlučiti u majčino mlijeko za vrijeme laktacije, a uz to znamo da je majčino mlijeko bogato vodom i masnoćama koje su potrebne za djetetov rast i razvoj.
Ova metoda masaže iako pripada kategoriji “anticelulitnih” terapijskih masaža, zapravo je veoma ugodna, bezbolna i ne ostaju masnice nakon primjene. Vrlo brzo se vide rezultati, ali je potrebno dolaziti kontinuirano i pritom se držati pravilne prehrane i tjelovježbe.

Kome se preporuča maderoterapija:
– ženama koje žele oblikovati figuru
– ženama koje se žele riješiti viška vode iz tijela
– ženama koje žele podići tonus u mišićima

Predosti maderoterapije:
– poboljšava cirkulaciju krvi i limfnog sustava
– poboljšava tonus mišića
– potiče proizvodnju elastina, vitamina E i kolagena
– revitalizira i reaktivira živčani sustav
– potiče na pozitivno raspoloženje
– eliminira celulit
– jača imunitet

Kome se NE preporuča maderoterapija:
– trudnicama, dojiljama
– osobama s trombozom
– osobama koje imaju problema s radom bubrega
– srčanim bolesnicima
– osobama s dermatitisom, opeklinama ili bilo kakvim kožnim oboljenjem

U salonu ljepote Ivela maderoterapiju izvodimo 45 min, što obuhvaća masažu nogu, trbuha i donjeg dijela leđa, ukoliko treba možemo izmasirati i nadlaktice.

Komentari su zatvoreni.