Raindrop masaža

Raindrop masaža Ivela

Raindrop masaža Ivela

Raindrop tehnika otkrivena je kod plemena Lakota Indijanaca koji su svako proljeće migrirali u Kanadu. Ondje bi uživali u iscjeljujućoj ljepoti djelovanja polarne svjetlosti. Podigli bi ruke u zrak i crpili energiju iz svjetlosti, vizualizirajući udisanje mistične svjetlosti i usmjerili ju uz kralježnicu. Dr. Gary Young crpivši inspiraciju iz tradicije plemena Lakota osmislio je nježnu metodu masaže kapanjem eteričnih ulja na kralježnicu i leđa. Kao što i sam naziv kaže,raindrop, masaža se bazira na nanošenju eteričnih ulja kapanjem poput kapi kiše.

Raindrop tehnika obično se kombinira s Vita Flex refleksološkom tehnikom masaže uz primjenu 11 različitih vrsta ulja. Raindrop tehnika bazira se na vjerovanju da skolioza i kifoza (iskrivljenje kralježnice u S ili C) nastaju zbog virusnog ili bakterijskog upalnog procesa uzduž leđne moždine.Pošto eterična ulja imaju protuupalno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje, ova vrsta masaže ukomponirana s Vita Flex tehnikom potiče tijelo na detoksikaciju.

Raindrop tehnika također se preporuča osobama sa slabijim imunitetom, upravo zbog detoksikacije koju tijelo samo čini nakon masaže.

Raindrop masažu preporučljivo je raditi oko 4 puta mjesečno, osobito u mjesecima promjene godišnjih doba (zima/proljeće i ljeto/jesen) zbog velikih promjena u temperaturi i tlaku što uzrokuje bolove, pad imuniteta, nervozu, česte prehlade, depresiju i umor.

Samo u Vašem salonu ljepote Ivela za Vas ćemo odvojiti 90-120 minuta čiste ugode i užitka u ovoj posebnoj tehnici masaže.

Vaš salon ljepote Ivela


 

Ostale masaže u našoj ponudi

Klasična masaža

Sportska masaža

Anticelilitna masaža

Ručna limfna drenaža

Prenatalna masaža

Hot stone masaža

Cupping masaža

Komentari su zatvoreni.